Кияни подарують особливу лавку Львову

На Сихові встановлять особливу лавку в рамках проекту Конструктор. Дворики.

Конструктор буде встановлений 19 серпня поруч з відновленим сквером Гідності (поміж школою №98 та дитячим садком №40) і продовжуватиме облаштування навколишньоі території для мешканців за найкращими міжнародними практиками. Для Сихова конструктор передасть громадська організація «Місто-сад», яка створила сквер Небесної сотні у Києві.

У червні 2016 року ГО «Кращий Сихів» обмінювалась досвідом з представниками громадських організацій з Києва, Івано-Франківська, Бібрки та ін. Після презентаціі скверу Гідності, кияни запропонували зміцнити співпрацю спільними проектами. У них є сквер Небесної сотні, у нас же сквер Гідності. Ми, як і вони, бажаємо розвивати громадські простори для нашого з Вами комфорту. Тому даний захід це вже результат розвитку громад. І ми сподіваємося, що даний проект ще більше сприятиме активності мешканців.

Наталя Піпа, керівник ГО «Кращий Сихів»

Встановлення конструктору дозволить батькам і дітям приємно проводити час, навчаючись розвитковим речам (передбачено можливість встановлення квіткових вазонів; зміні конструктору та ін..), літні люди матимуть змогу спілкуватись в спокійній, сусідській атмосфері.

Створення ще однієї локації для сусідів сприятиме комунікації та розвитку громадської активності.

Конструктор.Дворики – дослідницький проект, що полягає в розробці і тестуванні універсального конструктору для внутрішніх дворів, який буде платформою для об’єднання міської громади, створення комфортних умов для комунікації.