Кращий Сихів: Що ця весна нам принесе

Якщо коротко, то весна 2017-го року принесе Сихову нові дерева, цікаві події та більше способів пересування містом. Деталі – нижче.

Верба на Сихові

Наш проект Верба у сквері (започаткований у 2015) цього року розширює свою географію і змінює назву.

У 2017-му запрошуємо всіх охочих зробити з дітьми великодню вербичку до однієї із трьох локацій: в сквер Гідності, площу перед кінотеатром Довженка та на вулицю Дністерську. Верба на Сихові – це не тільки про старі гарні традиції, але й про нову якість взаємодії між людьми.

Також у рамках «Верби на Сихові» нагородимо переможців конкурсу «Сихівська писанка»! Як це виглядало рік тому.

Подія відбудеться в суботу перед Вербною неділею – 8 квітня. Подія на фб.

Трамвай на Санту

Завершуються роботи з прокладання трамвайної колії до кінця просп. Червоної Калини. Згідно із офіційною інформацією, трамвай №8 почне курсувати до кінцевої на Санта-Барбарі вже до Великодня.

Станції велопрокату NextBike на Сихові

17 нових станцій громадського велопрокату заплановано встановити цього року. Повний список – на сторінці nextbike, але ми з особливим нетерпінням чекаємо на ті три з них, які плануються на Сихові: на Санті (просп. Червоної Калини, 109), Довженка (просп. Червоної Калини, 81) і Верхньому Шуварі (просп. Червоної Калини, 49).

Встановити станції обіцяють вже цього травня!

Нові дерева у сквері Гідності

З кінця 2016-го року тривають роботи над другою чергою скверу Гідності – оновлення площі перед школою №98. Окрім заміни мощення, тут буде висаджено 19 нових дерев.

З візуалізацією проекту оновлення можна ознайомитися тут.

Автори проекту – Група 109. Роботи фінансуються Сихівською адміністрацією із бюджету Львова, виконують їх Гарантспецбуд та Ландшафтна студія Сад.

Орієнтовний час висадки – кінець березня – квітень 2017-го.

Будьте в курсі новин

Приєднуйтеся до нашої розсилки і будьте в курсі того, як змінюється Сихів!